Pancera Tubi e Filtri srl

Din 1976 PANCERA TUBI E FILTRI S.r.l. furnizează țevi, filtre și accesorii pentru construirea puțurilor arteziene.
Datorită mai ales calității și inovației, întreprinderea s-a dezvoltat în mod constant și continuu, iar astăzi, cu cei 7000 mp ai săi se prezintă ca o realitate solidă și competitivă. În scopul unui parteneriat tot mai strâns și eficient, PANCERA TUBI E FILTRI S.r.l. este alături de client din momentul ofertei și până în momentul final al livrării materialului.

Secția tehnică lucrează în fiecare zi la căutarea unor noi soluții pentru a furniza răspunsuri concrete diferitelor probleme prezentate de fiecare șantier. Secția administrativ-comercială, condusă dintotdeauna de familia Pancera, dispune de o echipă tânără, dinamică și foarte experimentată care asistă clientul cu disponibilitate și amabilitate în fazele de pre- și post-vânzare.

ISTORIA

 • 1976
  Cu mare spirit întreprinzător, Agide Pancera înțelege potențialitățile unei piețe în puternică expansiune cum era cea a puțurilor arteziene la începutul anilor șaptezeci și creează Pancera Tubi, o mică activitate care comercializează țevi din oțel.
 • 1978
  Activitatea decurge bine, însă numeroși perforatori sunt orientați către utilizarea materialelor din PVC pentru realizarea operelor lor. Întreprinderea Pancera Tubi cumpără prima sa instalație pentru producția de țevi filetate din PVC până la diametrul de 114 mm. În același an pune la puct un filtru din PVC acoperit cu sită din oțel, un produs în totalitate nou și fabricat exclusiv de societatea Pancera
 • 1993
  Răspunsul pieței la oferta de PVC este cu siguranță pozitiv, iar foarte curând se impune necesitatea de a lărgi gama. Întreprinderea investește din nou în cumpărerea unei instalații pentru realizarea țevilor filetate cu diametru până la 400 mm.
 • 1997
  Pierangelo Pancera, fiul lui Agide, intră în întreprinderea familială.
 • 2006
  Anul 2006 este un an important pentru întreprindere, producția de PVC este întărită, datorită unei instalații pentru realizarea țevilor filetate până la un diametru de 630 mm. Gama produselor oferite este deja vastă și variată, și merge de la țevi și filtre pentru puțuri atât din oțel cât și din PVC, la accesorii diferite, fluide de foraj, țevi și filtre din polietilenă, sonde și bentonite pentru realizarea puțurilor geotermale.
 • 2007
  Întreprinderea este transformată în Pancera Tubi e Filtri S.r.l.
 • Oggi
  Aceasta este încă astăzi în expansiune și aprovizionează piața italiană
  și exportă către diferite state.

Angajamentul nostru în sfera socială

Pancera în sport